Premier League tippetips – United mot Tottenham

På 8. august 2015 starter den nye kampanjen i Premier League. Manchester United skal spille mot Tottenham i den første kampen for sesongen i England. Det er ingen tvil om at det er en stor begynnelsen av sesongen.

Disse to lagene kjenner hverandre veldig godt. Tottenham er langt borte fra sine beste år, men det er for sikkert er en veldig ubehagelig motstander for alle i ligaen. Mourisio Pochetino vil starte denne sesongen med stor ambisjoner til å bli bedre enn i fjor. Han ønsker å slutte i topp fire etter sesongen. I fjor var de på 6. plassen og nå vill de gå oppe på tabellen. De skal også spille i Europa League som åpner andre alternativer for suksess i Europa. Harry Kane ønsker å være nummer én målscorer i ligaen og han kommer til å starte etter målene mot United.

For Manchester United er starten av sesongen svært viktig. I de siste årene kunne de ikke å starte godt fra begynnelsen. Louis van Gaal ønsket tittelen i fjor men han kunne ikke gjøre det. Nå er det samme og det er svart interessant kan han gjøre det. Den nederlandske spesialisten er ofte kritisert for sin svært autoritær stil. Han kjøpte flere store stjerner, men det er et spørsmål skal det være nok for en god sesong?

I fjor ble det klart at hva kan gjorde var ikke nok til mer enn en plass i topp fire. Vanligvis trenger et lag mer tid til å gruppere seg på den beste mulig måten og kanskje det skal være et problem for Manchester United på de første kampene av kampanjen.

Gjennom årene klarte den røde å overvinne i svært vanskelige situasjoner. Når trengte de et positivt resultat, vanligvis hadde de det. Nå er ikke det samme og kampen mot Tottenham skal svare er det endret elle ikke.

Bet-at-home, Bet365, Bwin, William Hill, Betfair tilbyr følgende odds for kampen (i henhold til casinosiden.org) mot Manchester United og Tottenham. En seier for Manchester gir rundt 1,70. En uavgjort i kampen er 3,70 og en Tottenham seier er rundt 5,00.