Premier League tippetips – Arsenal mot West Ham

I den første runden av Premier League 2015/2016 kan vi se en London-derby. Det skal være en veldig interessant kamp fordi det er kampen mellom Arsenal og West Ham på Emirates.

Vi alle vet at de første fire, fem kampene i sesongen er svært viktig for alle i Premier League. Fra resultatene som et lag har i begynnelsen avhenger skal laget ha det nødvendige selvtillit for en god sesong eller ikke.

For første gang på flere år har Arsenal bygget et lag som kunne kjempe for det første stedet i tabellen. Arsene Wenger har endelig bestemt seg til å kjøpe nye spillere som kan bringe klasse i laget. En av dem er Petr Cech den tidligere Chelsea keeperen har allerede vist at han skal ha en viktig rolle for laget. Med han ser Arsenal mye mer solid i defensive aspektet.

Arsenal sterk midtbane er deres varemerke. De stoler spesielt på Mesut Özil, Aaron Ramsey og Jack Wilshere. Disse unge spillere som allerede har mye erfaring er noe som alle i England vil ha. Med teknikken av Cazorla og hastigheten av Chamberlain, Walcott og Welbeck ser Arsenal som et liga vinner lag.

Det er derfor det er ikke rart at bet365 gir Arsenal som en sikker favoritt i kampen mot West Ham.

West Ham United avsluttet den forrige sesongen uten problemer på 12. plass. De kunne være bedre men de hadde gjort tre påfølgende tap på slutten av sesongen. Uten disse negative resultater skulle de være på den øverste halvdelen av resultatlistene.

Uten tvil var 2014/2015 sesongen en god kampanje for London teamet. De har styrke og stabilitet på midtbanen med sine erfarne midtbanespillere Mark Noble og Kevin Nolan. Deres angrep er ledet av to sterke fysisk spisser Andy Carroll og Diafra Sakho. De to skal presse veldig hard Arsenals forsvar. Selv om det, Slaven Bilic har en vanskelig oppgave å ha en andre godt sesong.

Alle klubber på toppen i Premier League kan miste poeng av og til. Kanskje er dette valid for Arsenal også på hjemmebane i den første runden av mesterskapet.