Tippetips – Chelsea mot Arsenal

En av de mest interessante kampene i England skal være spilt før starten av sesongen. I kampen for 2015 FA Community Shield trofeet skal spille Premier League-mesterne Chelsea og vinneren av FA-cupen – Arsenal. Kampen vil bli avholdt på 2. august, og som alltid det skal være på Wembley.

Hva er sjansene for begge lag til å vinne kampen, og kan vi finne noe for sportspill fra hva er tilbudt av bookmakere?

Det er flere ting vi må vurdere når vi snakker om tippetips for kampen mellom Chelsea og Arsenal.

  • Begge lag skal gi sitt beste til å vinne kampen selv om de fakta at det skulle bli spilt en uke før starten av Premier League
  • Arsene Wenger er fortsatt på jakt etter sin første seier over Jose Mourinho
  • Arsenal må klare seg uten sin beste spiller i den forrige sesongen – Alexis Sanchez
  • Keeperen for Arsenal skal være Petr Cech, som har et stort bidrag til Chelseas suksess i de siste årene
  • Chelsea er svært sannsynlig å starte i angrep med Falcao, som hadde en heller skuffende sesong med Manchester United i fjor
  • Chelsea slo Arsenal med 2:1 i en kamp for det samme trofeet i 2005

Å kalkulere disse fakta og alle treningskamper spilt av begge lag, kan vi si at en betting prediksjon for vinneren av kampen er en svært vanskelig ting å gjore. Dette er lett å bli sett fra oddsen gitt av bookmakere for kampen. Ifølge Bet365 og https://www.storspiller.com, har Chelsea bedre sjanser til å vinne kampen i ordinær spilletid, som en seier for dem gir 2,37. Samtidig, tilbyr bookmakeren odds på 2.87 for en seier for Arsenal.

Sjansen for uavgjort i ordinær spilletid, er 3.4. Bare for sammenligning, var oddsen tilbudt av Bet365 for det siste møtet mellom disse to på Emirates 2,5 for Arsenal og 3.2 for både uavgjort og en seier for Chelsea. Kampen endte 0:0.

I de tre siste sesongene i Premier League hadde Arsenal ikke vært i stand til å ta en seier over Chelsea. De har to uavgjorte og fire tap. Det definitivt viser en trend som gjør en mulig innsats for en seier i kampen for Chelsea med DNB ganske bra. Oddsen for et slikt spill gitt av bookmakere og spesielt Bet365 er 1,66, noe som virker som et godt alternativ.

Arsenals siste seier over Chelsea var 29. oktober 2011, som er altfor mye i det siste, og gi oss et hint om at en seier for Chelsea fra London er mer sannsynlig enn det som tilbys av bookmakerne.